آموزش پخت شیرینی باقلوا

  • 657
  • 1
  • 15
4.7 (0)

آموزش کامل و کاربردی پخت شیرینی باقلوا قزوین

  • گواهی نامه پایان دوره کسب بوم
  • گواهی نامه قرارگاه حضرت خدیجه (سلام الله علیها)

ویژگی های دوره

  • مهارت حرفه ای
  • زمان یادگیری آزاد
  • آزمون انلاین
  • اتاق گفتگو
  • دریافت گواهینامه
  • هزینه معقول
  • نمایش با موبایل
  • محتوی ویدویی با کیفیت بالا
  • پشتیبانی آموزشی
  • دسترسی طولانی مدت به دوره

توضیحات دوره آموزشی

شیرینی های سنتی همواره یکی از خوشمزه ترین و لذیذ ترین خوراکی هایی بوده که از طرفداران خاصی برخوردارند. باقلوا، از شیرینی‌های معروف در ایران و برخی کشور های جهان است که به مناسبت اعیاد و جشن‌های مختلف تهیه می‌شود.

در این بین قزوین با داشتن قدمت و تاریخچه طولانی در شیرینی پزی سنتی از جایگاه ویژه ای برخوردار است. شیرینی‌های سنتی قزوین از تنوع و رنگ و عطر متفاوتی برخوردار هستند و توسط زنان هنرمند این شهر پخته می‌شود. با کسب بوم همراه باشید تا با باقلوا قزوین و این دوره آموزشی بیشتر آشنا شوید.

 

شیرینی باقلوا

اصالت باقلوا به آسیای میانه و کشور قفقاز برمی‌گردد این شیرینی سنتی به ‌صورت لایه‌ای است و با آجیل های خردشده و شربت پر می‌شود. همچنین یکی از قدیمی ترین دستور پخت های باقلوا به دوران روم باستان بر می گردد.

در ایران باقلواهای خوشمزه‌ای در شهر های قزوین ، کاشان ، یزد ، تبریز و ...  با طعم‌ های گردویی ، پسته‌ ای ، بادامی و نارگیلی وجود دارد که جزو معروف ترین و خوشمزه ترین شیرینی های سنتی ایران هستند. این شیرینی ها در اشکال مختلف لوزی ، مربعی و رولی تهیه می شوند.

باقلوا از جمله شیرینی‌های سنتی خوشمزه‌ای است که برای تهیه و پخت آن علاوه بر علاقه باید مهارت و تجربه کافی داشت تا بتوان یک شیرینی خوشمزه و منحصر به فرد پخت.

 

انواع شیرینی باقلوا در ایران

باقلوا از جمله شیرینی های سنتی در ایران می باشد که طرفداران زیادی دارد . بهترین نوع این شیرینی در شهر های قزوین ، تبریز و یزد پخته می شود .

باقلوا تبریز : باقلوای تبریز یکی از شیرینی های محبوب و پرطرفدارترین این منطقه به حساب می‌آید. این شیرینی در روزهای ماه رمضان طرفداران زیادی دارد. از جمله باقلوا های شهر تبریز می توان به باقلوای استانبولی تبریز ، رشته ختایی یا باقلوای رشته‌ای و باقلوای گردویی اشاره کرد.

باقلوا یزدی : از قدیمی ترین باقلوا های ایران می توان باقلوای یزد را نام برد که سوغات اصلی یزد نیز هست. از معروف ترین باقلوا های شهر یزد می توان باقلوای بید مشکی ، نارگیلی و لوزی را نام برد که از محبویبت بالایی برخوردارند.

باقلوا گیلانی : یکی دیگر از باقلوا های خوشمزه ایرانی باقلوای یاس از استان گیلان است. بادامی که برای این باقلوا استفاده می شود را در گل یاس می خوابانند که سبب می شود باقلوا عطر و بوی گل یاس بگیرد.

باقلوا قزوین : در دوره آموزش شیرینی پزی سنتی سایت کسبوم اشاره کردیم که قزوین شهری است که تاریخچه و قدمت طولانی ای در زمینه شیرینی پزی سنتی دارد در دوران صفویه، برای مدتی قزوین  پایتخت ایران بود، حضور درباریان و همچنین رونق شهر باعث رشد بیش از پیش هنر شیرینی پزی در این شهر شد.

از جمله این شیرینی های سنتی قزوین می توان شیرینی باقلوای قزوین را نام برد که به نوعی پرچم دار شیرینی های سنتی این شهر است. از باقلواهای معروف قزوین می توان به باقلوای سه رنگ یا لوزی و باقلوای گل یا پیچ اشاره کرد. باقلوا شاید یکی از گران‌ترین شیرینی های سنتی قزوین باشد که توسط مردم این شهر تهیه می‌شود.چرا که در تهیه و پخت آن از پسته ، بادام ، خاک قند، پودر هل ، آرد ، شربت قوام آمده ، زعفران ، گلاب و... استفاده می‌شود.

در این دوره آموزشی کسب بوم به صورت کامل با نحوه تهیه و پخت شیرینی باقلوا قزوین آشنا خواهید شد.

 

ابزار ها و تجهیزات پخت باقلوا

برای پخت یک شیرینی سنتی خوشمزه و عالی علاوه بر دستور و پخت و دانش کافی ، شناخت ابزار و تجهیزات مناسب کمک زیادی در پخت یک باقلوای بی نظیر می کند.

مهمترین ابزار ها و تجهیزاتی که در این دوره با آن کار می کنیم شامل : تابه باقلوا ، وردنه ، تیرک ، گوشت کوب مخصوص ، شابلون ، کاتر است. که به اختصار با هر کدام آشنا خواهید شد. همچنین می توانید برای شناخت بیشتر از قسمت سرفصل های دوره آموزشی، ویدئو آشنایی با ابزار و تجهیزات پخت شیرینی باقلوا را مشاهده کنید.

تابه باقلوا : در اشکال مختلف وجود دارد که پرکاربرد ترین آن تابه گرد می باشد همچنین در سایز های یک کیلو تا چهار کیلو وجود دارد. تابه ای که در این دوره با آن کار می کنیم تابه ی یک و نیم کیلویی با قطر 33 سانتی متر می باشد.

وردنه : وردنه های یکی از مهمترین ابزار ها برای شیرینی پزی هستند وردنه معمولا از جنس چوب است و از آن برای پهن کردن و شکل دادن به خمیر استفاده می شود.

تیرک : برای نازک کردن خمیر به صورت لواش باقلوا کاربرد دارد. هر چقدر که تیرک قطر کمتری داشته باشد لواش بدست آمده نازک تر خواهد بود. متداول ترین قطر آن نیم سانتی متر می باشد.

گوشت کوب مخصوص : برای کوبیدن لبه های باقلوا کاربرد دارد. کف آن کاملا صاف است.


 استفاده از ابزار و تجهیزات مناسب یکی از مهم ترین عوامل پخت یک شیرینی خوشمزه است .در دوره آموزش پخت شیرینی باقلوا به صورت کامل با ابزار و تجهیزات و همچنین مواد اولیه لازم برای پخت شیرینی باقلوا آشنا خواهید شد.

 

دوره آموزش پخت شیرینی باقلوا

مدرس این دوره آموزشی خانم مرضیه افشار می باشد که تمام نکات عملی و کاربردی لازم پخت شیرینی باقلوا را آموزش داده است. مدت زمان دوره آموزش پخت شیرینی باقلوا 1 ساعت و 45 دقیقه می باشد که در 4 جلسه تهیه و تدوین و در سامانه کسب بوم  بارگزاری شده است. در این دوره به صورت کامل با نحوه تهیه و پخت شیرینی باقلوا آشنا خواهید شد.

از مهمترین ویژگی های این دوره می توان به دارا بودن گواهینامه پایان دوره و همچنین پشتیبانی آنلاین 30 روزه توسط خانم افشار مدرس دوره اشاره کرد.

 

 

این دوره آموزشی، شامل وبینارهای آموزشی و رفع اشکال به صورت ماهانه با حضور مدرس دوره می باشد تا مطالب آموزشی بیشتری در این خصوص ارائه گردد. شرکت در وبینارهای آینده این دوره آموزشی برای مهارت آموزانی که دوره را خریداری کرده اند، رایگان می باشد

مدت دوره ضبط

105 دقیقه

کتاب آموزشی

0 صفحه

ویدیو کمک آموزشی

105 دقیقه

پشتیبانی آنلاین مدرس

30 روز

معرفی دوره آموزشی پخت شیرینی باقلوا

در این درس ابزار و تجهیزات مورد نیاز جهت پخت شیرینی باقلوا توضیح داده شده است

مواد لازم جهت پخت شیرینی باقلوا قزوین در این درس توضیح داده شده است

آموزش کامل پخت شیرینی باقلوا ( بخش اول)

آموزش کامل پخت شیرینی باقلوا (بخش دوم)

بعد از ثبت نام در دوره می توانید نظر خود را ارسال نمائید
فائزه ابوالقاسمی
اطلاعات کلی دوره
  • گروه آموزشیقنادی و شیرینی پزی
  • کف سرمایه2,000,000 تومان
  • ریسکپایین
  • سودآوریکوتاه مدت
  • نیروی انسانی1 تا 2 نفر
  • مقیاس
گواهینامه ها