آموزش جامع پخت 8 نوع بامیه و زولبیا

  • 447
  • 1
  • 5
4 (0)

آموزش حرفه و جامع پخت 8 نوع بامیه و زولبیا

  • گواهی نامه پایان دوره کسب بوم
  • گواهی نامه قرارگاه حضرت خدیجه (سلام الله علیها)

ویژگی های دوره

  • مهارت حرفه ای
  • زمان یادگیری آزاد
  • آزمون انلاین
  • اتاق گفتگو
  • دریافت گواهینامه
  • هزینه معقول
  • نمایش با موبایل
  • محتوی ویدویی با کیفیت بالا
  • پشتیبانی آموزشی
  • دسترسی طولانی مدت به دوره

توضیحات دوره آموزشی

آموزش کامل و جامع پخت 8 نوع بامیه و زولبیا بامیه سنتی بامیه عربی بامیه خشک عربی بامیه لبنانی بامیه سوزنی بامیه نارگیلی انجیری زولبیا آردی زولبیا با نشاسته
این دوره آموزشی، شامل وبینارهای آموزشی و رفع اشکال به صورت ماهانه با حضور مدرس دوره می باشد تا مطالب آموزشی بیشتری در این خصوص ارائه گردد. شرکت در وبینارهای آینده این دوره آموزشی برای مهارت آموزانی که دوره را خریداری کرده اند، رایگان می باشد

مدت دوره ضبط

150 دقیقه

کتاب آموزشی

0 صفحه

ویدیو کمک آموزشی

52 دقیقه

پشتیبانی آنلاین مدرس

30 روز

معرفی دوره آموزش جامع پخت 8 نوع بامیه

آموزش کامل و جامع نحوه تهیه شربت بار برای بامیه و زولبیا

آموزش کامل پخت بامیه سنتی

آموزش کامل پخت بامیه عربی

آموزش کامل پخت بامیه خشک عربی

آموزش پخت زولبیا با آرد

آموزش کامل و کاربردی پخت زولبیا با نشاسته

آموزش کامل پخت بامیه انجیری نارگیلی

آموزش کامل پخت بامیه سوزنی

آموزش کامل پخت بامیه لبنانی

آموزش تهیه شربت بار
آموزش تهیه شربت بار
آموزش تهه شربت بار مناسب بامیه، زولبیا، گوشفیل، دسر و کیک
قیف شیرینی پزی
قیف شیرینی پزی
آموزش روش ساخت و استفاده از قیف در شیرینی پزی
نحوه اندازه گیری دمای فر
نحوه اندازه گیری دمای فر
آموزش استفاده از دماسنج مخصوص فر جهت اندازه گیری دمای فر
روش های اندازه گیری در شیرینی پزی
روش های اندازه گیری در شیرینی پزی
آموزش نکات مهم اندازه گیری در شیرینی پزی
آموزش پخت زولبیا
آموزش پخت زولبیا
آموزش پخت زولبیا
آموزش پخت بامیه
آموزش پخت بامیه
طرز تهیه بامیه لایه بیرونی ترد و لایه داخل نرم
بعد از ثبت نام در دوره می توانید نظر خود را ارسال نمائید
سحر صفی خرم
اطلاعات کلی دوره
  • گروه آموزشیقنادی و شیرینی پزی
  • کف سرمایه5,000,000 تومان
  • ریسکپایین
  • سودآوریکوتاه مدت
  • نیروی انسانی1 تا 2 نفر
  • مقیاسخانگی
گواهینامه ها