3.4

    آموزش جامع کیک پزی

    • 10,419
    • 0
    • 1
    این دوره، شامل وبینارهای آموزشی و رفع اشکال به صورت دوره ای می باشد تا مطالب جدیدی ارائه گردد.شرکت در وبینارهای آینده این دوره آموزشی برای مهارت آموزان این دوره، رایگان می باشد
    • گروه آموزشیکشاورزی؛گیاهی و غذایی
    • کف سرمایه2,000,000 تومان
    • ریسکمتوسطه
    • سودآوریکوتاه مدت
    • نیروی انسانی1 نفر
    • مقیاسخانگی

    توضیحات دوره آموزشی

    درست کردن کیک این روزها کار زیاد سختی نیست. با وجود انواع پودر کیک آماده و امکانات مختلفی که در دسترس بیشتر افراد هست هر کسی میتواند به راحتی انواع کیک با طعم های مختلف درست کند. اما هنر کیک پزی و تزئین کیک همچنان با قدرت هرچه بیشتر در حال پیشرفت هستند. هنری قدیمی با پیشینه بسیار که نه تنها جذابیتش را از دست نداده بلکه شکوفاتر هم شده است.

    برای تزئین کیک معمولاً از خامه استفاده میشود که خیلی هم خوشمزه است. گاهی هم از کرم های کره ای استفاده میکنند که نسبت به خامه راحت تر فرم میگیرد و دیرتر آب میشود. البته این روزها استفاده از خمیر فوندانت هم بسیار رایج شده است. تزئین کیک با خمیر فوندانت باعث شده تنوع و خلاقیت در این زمینه به حد اعلی برسد.

    خبر خوب این است که با وجود این همه تنوع همه میتوانند کیک درست کنند. حتی بدون فر هم میشود کیک درست کرد. کیک ها و کاپ کیک های بدون فر هم تنوع نسبتا خوبی دارند و روش های مختلفی برای تهیه آنها آموزش داده شده است. حتی کیک هایی هست که در عرض یکی دو دقیقه در مایکروفر آماده میشوند. در ضمن برای افرادی که به گلوتن آرد یا تخم مرغ حساسیت دارند، کیک بدون گلوتن و کیک بدون تخم مرغ وجود دارد که با مواد جایگزین تهیه میشوند.

    کیک‌ها به‌طور کلی به دو گروه بزرگ غیرچرب یا کیک‌های اسفنجی و چرب یا کیک‌های کره‌ای تقسیم می‌شوند. تفاوت کیک‌های کره‌ای با کیک‌های اسفنجی در اینست که برخلاف کیک‌های اسفنجی حباب داخل این نوع کیک در اثر وارد کردن هوا توسط به‌هم‌زدن شکر و تخم مرغ به وجود نیامده‌است بلکه عامل اصلی در به وجود آمدن حباب در این نوع کیک‌ها، ایجاد گاز در داخل کیک، بخاطر استفاده از یک عامل ورآورنده نظیر بیکینگ پودر است.

    همچنین کیک کره‌ای از نظر وزنی سنگین است درصورتی‌که سبک بودن، از ویژگی‌های یک کیک اسفنجی است. کیک از موادی است که در اثر تماس با هوا خشک می‌شود و به همین علت در روش‌های تزیینی معمول است که سطح کیک به‌طور کامل با مواد پوشانده شود. بدین وسیله سدی در برابر عبور هوا به وجود آمده و باعث دوام بیشتر کیک خواهد شد. کیک‌ها ممکن است با توجه مناسبتی که برای آن‌ها در نظر گرفته شده طبقه‌بندی شود. به عنوان مثال، کیک عروسی و کیک تولد از جمله کیک‌هایی هستند که در درجه اول با توجه به جشنی که برای آن‌ها در نظر گرفته شده، شناخته می‌شوند.

    ویژگی های دوره

    • مهارت حرفه ای
    • زمان یادگیری آزاد
    • آزمون انلاین
    • اتاق گفتگو
    • دریافت گواهینامه
    • هزینه معقول
    • نمایش با موبایل
    • محتوی ویدویی با کیفیت بالا
    • پشتیبانی آموزشی
    • دسترسی طولانی مدت به دوره
    فصل اول

    0 - مقدمه
    0:4

    1 - کیک های پایه - درس یکم - مواد اولیه
    0:17

    2 - کیک های پایه - درس دوم - کیک اسفنجی
    0:16

    3 - کیک های پایه - درس سوم - شیفون شکلاتی
    0:19

    4 - کیک های پایه - درس چهارم - شیفون میوه ای
    0:17

    5 - کیک های پایه - درس پنجم - مخمل قرمز
    0:15

    6 - انواع فیلینگ - درس ششم - مقدمه
    0:2

    7 - انواع فیلینگ - درس هفتم - انواع فیلینگ
    0:10

    8 - انواع فیلینگ - درس هشتم - کارامل نمکی
    0:15

    9 - انواع فیلینگ - درس نهم - گاناش کاراملی
    0:13

    10 - انواع فیلینگ - درس دهم - موکا
    0:13

    11 - انواع فیلینگ - درس یازدهم - گاناش کاراملی
    0:11

    12 - انواع فیلینگ - درس دوازدهم - موز
    0:11

    13 - انواع فیلینگ - درس سیزدهم - پسته
    0:8

    14 - انواع فیلینگ - درس چهاردهم - کارامل فندقی
    0:13

    15 - انواع فیلینگ - درس پانزدهم - کاراملی ویژه
    0:11

    16 - انواع فیلینگ - درس شانزدهم - ترامیسو
    0:9

    17 - انواع فیلینگ - درس هفدهم - ژله ای
    0:7

    18 - انواع فیلینگ - درس هجدم- کرم پاتیسیر
    0:11

    19 - انواع فیلینگ - درس نوزدهم - سیب
    0:11

    20 - انواع فیلنگ ها - درس بیستم - ارائه نهایی فیلینگ ها
    0:2

    21 - خامه کشی - درس بیست و یکم - برش کیک
    0:7

    22 - خامه کشی - درس بیست و دوم - خامه کشی
    0:49

    23 - تزئینات - درس بیست و سوم - فوندانت
    0:30

    24 - تزئینات - درس بیست و چهارم - سنگ های مرجانی
    0:9

    25 - تزئینات - درس بیست و پنجم - کاغذ خوراکی
    0:8

    26 - فوندانت - درس بیست و شش - مرنگ
    0:20

    27 - تزئینات - درس بیست و هفتم - گوی شکلاتی
    0:9

    28 - تزئین نهایی - درس بیست و هشتم - بخش اول
    0:9

    در این قسمت بخش اول از تزئین نهایی کیک موردنظر آموزش داده می شو تا شما اصول اولیه تزئین کیک را فرا بگیرید

    29 - تزئین نهایی - درس بیست و نهم - بخش دوم
    0:35

    در این قسمت بخش دوم و نهایی از تزئین کامل کیک موردنظر آموزش داده می شود

    3.4

    (از 0 رای)
    %68.4
    %66.3
    %69.4
    %65.2
    %67.3
    %70.5
    %62.1
    کیک اسفنجی
    کیک اسفنجی
    آموزش عملی و کاربردی پخت کیک اسفنجی
    کیک نارگیلی
    کیک نارگیلی
    نرم کردن کیک
    نرم کردن کیک
    روش نرم ولطیف کردن کیک بعد از پخت
    280,000
    230,000
    تومان
    21%
    اطلاعات کلی دوره
    • سطح آموزشی متوسطه
    • تعداد درس‌ها30 درس
    • مدت زمان آموزش420 دقیقه
    • تعداد هنرآموز297 نفر
    • کتاب‌های آموزشی0 صفحه
    • ویدیوی کمک آموزشی 0
    • پشتیبانی مدرس30 روز
    گواهینامه ها
    certificate-name
    certificate-name

    آخرین کارآموزان

    • لیلا یونسی لیلا یونسی
    • خانم پورحیدر - ناظر محتوی خانم پورحیدر - ناظر محتوی
    • فاطمه روشن زاده فاطمه روشن زاده
    • احمد آقاگلی احمد آقاگلی
    • جواد سرزهی جواد سرزهی
    • هادی مرتاضی هادی مرتاضی

    دوره های مرتبط

    280,000
    230,000
    تومان
    25%