3.4

    آموزش جامع کیک پزی

    • 23,597
    • گروه آموزشیکشاورزی؛گیاهی و غذایی
    • کف سرمایه2,000,000 تومان
    • ریسکمتوسطه
    • سودآوریکوتاه مدت
    • نیروی انسانی1 نفر
    • مقیاسخانگی

    توضیحات دوره آموزشی

    به دوره "آموزش جامع کیک پزی" خوش آمدید! 🍰🎂

    در این دوره، با افتخار به شما همه مراحل و تکنیک‌های لازم برای پخت کیک‌های متنوع و خوشمزه را آموزش می‌دهیم. از انتخاب مواد تا مراحل تزئین، همه چیز به دقت و با جزئیات به شما آموزش داده می‌شود.

    در این دوره، با به اشتراک گذاشتن دستور پخت‌های مختلف از کیک‌های ساده گرفته تا کیک‌های خاص و تزئینی، شما قادر به طی کردن مسیر آشنایی با هنر کیک پزی خواهید بود. همچنین با توجه به نکات و ترفندهای مهم، به شما این امکان را می‌دهیم تا کیک‌هایی با طعم و ظاهری بی‌نظیر بپزید.

    آموزش‌های ما با توضیحات عملی، نکات مهم در هنگام پخت و تزئین، و ترفندهای خلاقانه همراه شده است تا شما بتوانید به آسانی و با لذت کیک‌های خوشمزه و ظاهری جذاب بسازید.

    آماده‌اید تا به عنوان یک هنرمند در هنر کیک پزی به چالش بپردازید؟ پس همین حالا ثبت‌نام کنید و به دوره "آموزش جامع کیک پزی" خوش آمدید! 🎂🌈🍰

    ویژگی های دوره

    • مهارت حرفه ای
    • زمان یادگیری آزاد
    • آزمون انلاین
    • اتاق گفتگو
    • دریافت گواهینامه
    • هزینه معقول
    • نمایش با موبایل
    • محتوی ویدویی با کیفیت بالا
    • دسترسی طولانی مدت به دوره
    کیک اسفنجی
    کیک اسفنجی
    آموزش عملی و کاربردی پخت کیک اسفنجی
    کیک نارگیلی
    کیک نارگیلی
    نرم کردن کیک
    نرم کردن کیک
    روش نرم ولطیف کردن کیک بعد از پخت

    3.4

    (از 0 رای)
    %71.0
    %70.7
    %71.0
    %67.6
    %72.8
    %73.0
    %61.0
    ---
    فصل اول
    0 - مقدمه
    0:4

    1 - کیک های پایه - درس یکم - مواد اولیه
    0:17

    2 - کیک های پایه - درس دوم - کیک اسفنجی
    0:16

    3 - کیک های پایه - درس سوم - شیفون شکلاتی
    0:19

    4 - کیک های پایه - درس چهارم - شیفون میوه ای
    0:17

    5 - کیک های پایه - درس پنجم - مخمل قرمز
    0:15

    6 - انواع فیلینگ - درس ششم - مقدمه
    0:2

    7 - انواع فیلینگ - درس هفتم - انواع فیلینگ
    0:10

    8 - انواع فیلینگ - درس هشتم - کارامل نمکی
    0:15

    9 - انواع فیلینگ - درس نهم - گاناش کاراملی
    0:13

    10 - انواع فیلینگ - درس دهم - موکا
    0:13

    11 - انواع فیلینگ - درس یازدهم - گاناش کاراملی
    0:11

    12 - انواع فیلینگ - درس دوازدهم - موز
    0:11

    13 - انواع فیلینگ - درس سیزدهم - پسته
    0:8

    14 - انواع فیلینگ - درس چهاردهم - کارامل فندقی
    0:13

    15 - انواع فیلینگ - درس پانزدهم - کاراملی ویژه
    0:11

    16 - انواع فیلینگ - درس شانزدهم - ترامیسو
    0:9

    17 - انواع فیلینگ - درس هفدهم - ژله ای
    0:7

    18 - انواع فیلینگ - درس هجدم- کرم پاتیسیر
    0:11

    19 - انواع فیلینگ - درس نوزدهم - سیب
    0:11

    20 - انواع فیلنگ ها - درس بیستم - ارائه نهایی فیلینگ ها
    0:2

    21 - خامه کشی - درس بیست و یکم - برش کیک
    0:7

    22 - خامه کشی - درس بیست و دوم - خامه کشی
    0:49

    23 - تزئینات - درس بیست و سوم - فوندانت
    0:30

    24 - تزئینات - درس بیست و چهارم - سنگ های مرجانی
    0:9

    25 - تزئینات - درس بیست و پنجم - کاغذ خوراکی
    0:8

    26 - فوندانت - درس بیست و شش - مرنگ
    0:20

    27 - تزئینات - درس بیست و هفتم - گوی شکلاتی
    0:9

    28 - تزئین نهایی - درس بیست و هشتم - بخش اول
    0:9

    در این قسمت بخش اول از تزئین نهایی کیک موردنظر آموزش داده می شو تا شما اصول اولیه تزئین کیک را فرا بگیرید

    29 - تزئین نهایی - درس بیست و نهم - بخش دوم
    0:35

    در این قسمت بخش دوم و نهایی از تزئین کامل کیک موردنظر آموزش داده می شود

    450,000
    تومان
    اطلاعات کلی دوره
    • سطح آموزشی متوسطه
    • تعداد درس‌ها30 درس
    • ویدئو آموزشی420 دقیقه
    • مدت زمان آموزش معادل 0 : 7 ساعت
    • تعداد هنرآموز1696 نفر
    • کتاب‌های آموزشی0 صفحه
    • ویدیوی کمک آموزشی 0 دقیقه
    گواهینامه ها
    certificate-name
    certificate-name

    دوره های مرتبط

    450,000
    تومان