3.7

    آموزش پرورش زنبورعسل

    • 4,843
    • 0
    • 1
    این دوره، شامل وبینارهای آموزشی و رفع اشکال به صورت دوره ای می باشد تا مطالب جدیدی ارائه گردد.شرکت در وبینارهای آینده این دوره آموزشی برای مهارت آموزان این دوره، رایگان می باشد
    • گروه آموزشیدام و طیور و شیلات
    • کف سرمایه50,000,000 تومان
    • ریسکمتوسطه
    • سودآوریمیان مدت
    • نیروی انسانی1 تا 2 نفر
    • مقیاس50 کندو

    توضیحات دوره آموزشی

    مطالعات و بررسی های دانشمندان زیست شناس نشان می دهد که حداقل ۱۵۰ میلیون سال است که موجوداتی بنام زنبور عسل (Honey Bee) در جهان زندگی می کنند. تاریخچه استفاده از عسل طبیعی همراه با تاریخ خلقت بوده و تقریباً در هر فرهنگی می‌توان شواهد بهره‌گیری از آن به عنوان یک منبع غذایی بود.

    در طول چندین هزار سال، تا اوایل قرن ۱۸، عسل منبع اصلی قند مصرفی محسوب می‌شد، اما در چند قرن اخیر همزمان با رشد صنعت نیشکر و چغندر قند، استفاده از عسل طبیعی به عنوان تأمین کننده اصلی قند بسیار کاهش یافت.

    زنبور عسل حدود ۱۵۰ میلیون سال قبل وجود داشته و مشغول زاد و ولد بوده است. با این تفاوت که در آن زمان فاقد یک زندگی اجتماعی بوده و مثل خیلی از زنبورهای غیرعسلی امروزی، زندگی انفرادی داشته است.

    در یونان باستان نیز عسل یکی از هدایای گرانبهای طبیعت انگاشته می شد . یونانیان تصور می کردند که خدایان چون خوراک بهشتی می خورند فناناپذیر و ابدی گشته اند . آنها تصور می کردند عسل یکی از اجزای مهم این خوراک بهشتی است .

    قدیمی ترین فسیل زنبور عسل مربوط به بیست میلیون سال پیش است که در موزه تاریخ طبیعی نیویورک نگه داری می شود ( نشانگر مقاومت زنبور عسل و تطابق با محیط ، برای حفظ بقا آن است ) و از آنجا که همه موجودات نتیجه تکامل هستند چنین حدس زده میشود که گونه های ابتدایی آن مربوط به چهل تا پنجاه میلیون سال قبل می باشد.

    آدمیان نخستین از روزگاران بس دراز از عسل استفاده می کردند در یک نقاشی که در غارهای بیکورپ اسپانیا وجود دارد مردی را نشان می دهد که در حال برداشتن عسل از یک کندوی طبیعی می باشد این تصویر مربوط به ۱۲ هزار سال قبل از میلاد مسیح می باشد.

    از روایت های قدیم هندی و مصریان باستان بر می آید که از عسل استفاده می کرده اند گویند در یکی از اهرام مصر ظرفی حاوی عسل یافتند که بعد از چند هزار سال هنوز همچنان سالم بوده است.

    زنبورداری در ایران سابقه دیرینه داشته و یکی از حرفه های اصیل و قدیمی ایرانیها است .دشنه مفرغی منقشبه شکل زنبور عسل و متعلق به هشتصد سال قبل از میلاد که در لرستان بدست آمده است و اکنون در موزه شهر بروکسل نگهداری می‌شود، معرف قدمت آشنایی ایرانیها با این حشره مفید است.

    در دوران هخامنشیان نگهداری زنبور در ایران رواج داشته چون مردم به جای شکر از عسل استفاده می‌کردند. اما ایران نیز تحت تأثیر دیگر کشورها در چند قرن اخیر منابع قندی خود را از کشت نیشکر و چغندر قند تهیه می‌نماید.

    ویژگی های دوره

    • مهارت حرفه ای
    • زمان یادگیری آزاد
    • آزمون انلاین
    • اتاق گفتگو
    • دریافت گواهینامه
    • هزینه معقول
    • نمایش با موبایل
    • محتوی ویدویی با کیفیت بالا
    • پشتیبانی آموزشی
    • دسترسی طولانی مدت به دوره
    فصل اول

    0 - مقدمه و معرفی دوره
    :4

    مقدمه و معرفی دوره آموزش پرورش زنبورعسل

    1 - تاریخچه
    :18

    تاریخچه ای از انواع گونه و نژاد زنبور به همراه معرفی حرفه پرورش زنبورعسل

    2 - گونه ها و نژادها
    0:19

    معرفی انواع گونه ها و نژادهای زنبورعسل

    3 - ابزار شناسی (کندو)
    0:23

    معرفی ساختار کندو

    4 - معرفی ابزار و تجهیزات
    0:19

    معرفی ابزار برداشت عسل ، معرفی خرک و فرقون ( ابزار آخر )

    5 - ابزارهای برداشت
    0:8

    آشنایی با ابزارهای بداشت عسل

    6 - زنبور و معرفی ملکه به کندو
    0:60

    آموزش کامل و کاربردی تکثیر کندو و توسعه پرورش زنبور ، تعویض ملکه ، مبحث ادغام کردن

    7 - ساختار بدن زنبور
    0:23

    آشنایی با موم ، برگ موم و ساختار بدن زنبور

    8 - غدد زنبور عسل و تکثیر کلونی
    0:37

    توضیحاتی درباره غارت و ادغام زنبورها ، نرکُشی و ادغام کردن ، تشخیص سن و سال ملکه و نکات لازم

    9 - تعویض ملکه و ادغام
    0:20

    آشنایی با قانون 40 روزگی ، آموزش مدیریت رفتار زنبور ، معرفی محصولات تولیدی زنبور عسل

    10 - طبق دادن به کندو ، غارت و نرکشی
    0:23

    آشنایی با بیماری و آفات ، بیماری نر زا ، بیماری نوزاد سنگی و لارو سنگی

    11 - تقویت کلونی
    0:24

    تقویت کلونی و نحوه تشخیص سن ملکه قانون 40 روزگی

    12 - مدیریت رفتار زنبور و محصولات تولیدی زنبور
    1:24

    مدیریت رفتار زنبور و محصولات تولیدی زنبور

    13 - آفات (کنه واروا)
    0:35

    معرفی آفات زنبورعسل - واروا

    14 - بیماری ها
    0:37

    بیماری ها

    15 - تغذیه زنبور - بازاریابی - برداشت عسل - نتیجه گیری
    0:55

    تغذیه زنبور - بازاریابی - برداشت عسل - نتیجه گیری

    3.7

    (از 0 رای)
    %80
    %73.0
    %73.0
    %80
    %75.3
    %82.3
    %71.5
    جزوه زنبورداری
    جزوه زنبورداری
    تولید عسل در کلمبیا
    تولید عسل در کلمبیا
    پرورش زنبور در کندو کاه گلی
    پرورش زنبور در کندو کاه گلی
    نحوه تولید عسل صنعتی
    نحوه تولید عسل صنعتی
    نحوه تولید عسل
    نحوه تولید عسل
    کندو عسل جنگلی
    کندو عسل جنگلی
    مزرعه زنبورداری
    مزرعه زنبورداری
    109 قانون عسل تازه
    109 قانون عسل تازه
    چگونگی تهیه عسل
    چگونگی تهیه عسل
    پرورش زنبور در هندوستان
    پرورش زنبور در هندوستان
    عسل با قالب مکعبی
    عسل با قالب مکعبی
    طرز تهیه عسل تقلبی در 4 دقیقه
    طرز تهیه عسل تقلبی در 4 دقیقه
    280,000
    200,000
    تومان
    30%
    اطلاعات کلی دوره
    • سطح آموزشی مقدماتی
    • تعداد درس‌ها16 درس
    • مدت زمان آموزش630 دقیقه
    • تعداد هنرآموز113 نفر
    • کتاب‌های آموزشی0 صفحه
    • ویدیوی کمک آموزشی 0
    • پشتیبانی مدرس30 روز
    گواهینامه ها
    certificate-name
    certificate-name

    آخرین کارآموزان

    • اقبال کاظمی منصورآباد اقبال کاظمی منصورآباد
    • محمد محمدعلیزاده محمد محمدعلیزاده
    • محمد مهدوی محمد مهدوی
    • علیرضا ولیدخت محمودی علیرضا ولیدخت محمودی
    • نعمت صورآذر نعمت صورآذر
    • محمد مهدی کشت کار محمد مهدی کشت کار

    دوره های مرتبط

    280,000
    200,000
    تومان
    25%