به دوره "آموزش پخت شیرینیهای نوروزی" خوش آمدید! 🍬🌸
در این دوره، با افتخار به شما تمامی مراحل و تکنیکهای لازم برای پخت شیرینیهای سنتی و خاصی که در نوروز مورد علاقهی ما هستند، آموزش میدهیم. از ناننمازی و کلوچه گردویی گرفته تا باقلوا و سایر شیرینیهای مرتبط با این جشن تاریخی، همه چیز به دقت به شما آموزش داده میشود.
در این دوره، ما با به اشتراک گذاشتن دستور پخت و ترفندهای مفید، به شما این امکان را میدهیم که درست و با لذت شیرینیهای نوروزی مختلف را تهیه کنید. همچنین، با ارائه نکات درستی در مورد انتخاب مواد و تزئینات، شما میتوانید شیرینیهایی را به میز نوروز خود اضافه کنید که علاوه بر خوشمزه بودن، زیبایی خاصی به جشن شما ببخشد.
آموزشهای ما همراه با توضیحات عملی و نکات اجرایی است تا شما بتوانید با موفقیت شیرینیهای نوروزی خود را بپزید و لحظات خاصی را با عزیزان خود در این جشن فراگیر جشن بگیرید.
آمادهاید تا با دستان خود شیرینیهای خاص نوروزی را پخته و جشن بگیرید؟ پس همین حالا ثبتنام کنید و به دوره "آموزش پخت شیرینیهای نوروزی" خوش آمدید! 🌼🍯🎉
جلسه اول - ترافل شکلاتی
جلسه دوم - کوکی قهوه و فندق
جلسه سوم - شیرینی اسکار
جلسه چهارم - شیرینی برشتوک شکلاتی
جلسه پنحم - شیرینی شکوفه های نسکافه ای
جلسه ششم - کوکی کره ای شکلاتی
جلسه هفتم - شیرینی مربایی
جلسه هشتم - شیرینی رینگ پسته و شکلات
زهره علیان نژادی
سید صادق سیروس
فردوس نادی پور
سمانه سادات طباطبایی
علی صحت مند
محمد احمدی
فاطمه جلوه
الهه کاظمی کیان
محمدرضا دلاویز