• گروه آموزشیکشاورزی؛گیاهی و غذایی
  • کف سرمایه0 تومان
  • ریسکمتوسطه
  • سودآوری
  • نیروی انسانی
  • مقیاس

توضیحات دوره آموزشی

دوره آموزش پخت انواع شیرینی ها تر

ویژگی های دوره

  • مهارت حرفه ای
  • زمان یادگیری آزاد
  • اتاق گفتگو
  • هزینه معقول
  • نمایش با موبایل
  • محتوی ویدویی با کیفیت بالا
  • دسترسی طولانی مدت به دوره
جزوه
جزوه
دستورالعمل پخت ها

2.4

(از 0 رای)
%51.1
%46.6
%51.1
%46.6
%46.6
%44.4
%48.8
---
فصل اول
0 - مقدمه و معرفی دوره
0:2

1 - آشنایی با ابزار
0:2

2 - کار با ترازوی دیجیتال
0:3

3 - میزان هم زدن مواد
0:9

4 - تنظیم دمای فر
0:9

1

5 - فرم دهی خامه
0:6

6 - آموزش کارامل
0:7

7 - برش اصولی رولت
0:4

7 - آموزش ماسوره زنی
0:7

8 - پخت رولت فوری
0:8

9 - تر شکلاتی برای رولت شطرنجی
0:7

10 - آموزش پخت شیرینی رولت
0:18

11 - آموزش تر وانیلی برای رولت شطرنجی
0:8

12 - آموزش پخت شیرینی رولت شطرنجی
0:11

13 - آموزش پخت شیرینی لطیفه
0:9

14 - آموزش پخت شیرینی نان خامه ای
0:9

15 - نکات تکمیلی پخت شیرینی نان خامه ای
0:3

16 - دمای فر برای شیرینی نان خامه ای
0:5

17 - آموزش کراکولین
0:12

18 - سبد خوراکی
0:9

19 - بنماری کردن شکلات
0:3

20 - آموزش تر برشی وانیلی
0:11

1

21 - آموزش پخت شیرینی کتابی
0:8

22 - آموزش تر برشی شکلاتی و نسکافه ای
0:10

23 - آموزش تزئین نسکافه ای
0:2

24 - آموزش کار با بریلو
0:5

25 - تزئین بنتو کیک
0:12

26 - آموزش تر برشی سه لایه (بخش اول)
1:3

27 - آموزش تر برشی سه لایه (بخش دوم)
0:3

28 - آموزش پخت کیک ایتالیایی
0:5

29 - آموزش پخت کیک اسفنجی
0:6

30 - آموزش برش ، فیلینگ و آسترکشی
1:8

1

31 - خامه کشی بنتو
0:12

32 - آموزش کار با خمیر فوندانت و ابزارها
0:3

33 - مولدهای فوندانت
0:3

0 - مقدمه و معرفی دوره
0:2

1 - آشنایی با ابزار
0:2

2 - کار با ترازوی دیجیتال
0:3

3 - میزان هم زدن مواد
0:9

4 - تنظیم دمای فر
0:9

1

5 - فرم دهی خامه
0:6

6 - آموزش کارامل
0:7

7 - برش اصولی رولت
0:4

7 - آموزش ماسوره زنی
0:7

8 - پخت رولت فوری
0:8

9 - تر شکلاتی برای رولت شطرنجی
0:7

10 - آموزش پخت شیرینی رولت
0:18

11 - آموزش تر وانیلی برای رولت شطرنجی
0:8

12 - آموزش پخت شیرینی رولت شطرنجی
0:11

13 - آموزش پخت شیرینی لطیفه
0:9

14 - آموزش پخت شیرینی نان خامه ای
0:9

15 - نکات تکمیلی پخت شیرینی نان خامه ای
0:3

16 - دمای فر برای شیرینی نان خامه ای
0:5

17 - آموزش کراکولین
0:12

18 - سبد خوراکی
0:9

19 - بنماری کردن شکلات
0:3

20 - آموزش تر برشی وانیلی
0:11

1

21 - آموزش پخت شیرینی کتابی
0:8

22 - آموزش تر برشی شکلاتی و نسکافه ای
0:10

23 - آموزش تزئین نسکافه ای
0:2

24 - آموزش کار با بریلو
0:5

25 - تزئین بنتو کیک
0:12

26 - آموزش تر برشی سه لایه (بخش اول)
1:3

27 - آموزش تر برشی سه لایه (بخش دوم)
0:3

28 - آموزش پخت کیک ایتالیایی
0:5

29 - آموزش پخت کیک اسفنجی
0:6

30 - آموزش برش ، فیلینگ و آسترکشی
1:8

1

31 - خامه کشی بنتو
0:12

32 - آموزش کار با خمیر فوندانت و ابزارها
0:3

33 - مولدهای فوندانت
0:3

400,000
تومان
اطلاعات کلی دوره
  • سطح آموزشی مقدماتی
  • تعداد درس‌ها35 درس
  • ویدئو آموزشی225 دقیقه
  • مدت زمان آموزش معادل 45 : 4 ساعت
  • تعداد هنرآموز586 نفر
  • کتاب‌های آموزشی0 صفحه
  • ویدیوی کمک آموزشی 0 دقیقه

برچسب

گواهینامه ها
certificate-name
certificate-name

دوره های مرتبط

400,000
تومان