• گروه آموزشیکشاورزی؛گیاهی و غذایی
  • کف سرمایه0 تومان
  • ریسکمتوسطه
  • سودآوری
  • نیروی انسانی
  • مقیاس

توضیحات دوره آموزشی

 پخت نان : نان ساندویچ استاد، سیاباتا و نان شیرینی

ویژگی های دوره

  • مهارت حرفه ای
  • زمان یادگیری آزاد
  • اتاق گفتگو
  • هزینه معقول
  • نمایش با موبایل
  • محتوی ویدویی با کیفیت بالا
  • دسترسی طولانی مدت به دوره

1.5

(از 0 رای)
%32
%32
%36
%36
%28
%36
%36
---
فصل اول
1 - مقدمه ای بر کلاس
0:3

2 - معرفی محصول
0:2

3 - نکته برای بهبود پخت نان
0:4

4 - ابزار مورد نیاز برای کلاس
0:6

5 - درصد خمیر شیرینی و دمای خمیر
0:8

6 - باگل درک مواد تشکیل دهنده و درست کردن خمیر
0:7

7 - پیش شکل باگل و شکل نهایی
0:10

8 - Bagels Proofing Bagels
0:4

9 - Bagels Baking the Bagels
0:7

10 - ساندویچ خامه ای باگل و پنیر سالمون
0:3

11 - نان شیر ژاپنی درک مواد تشکیل دهنده و ساخت تانگ ژونگ
0:5

12 - نان شیر ژاپنی مخلوط کردن و توسعه خمیر
0:8

13 - شکل دادن، تصحیح و پخت نان شیر ژاپنی
0:11

14 - نان شیر ژاپنی ساندویچ تخم مرغ ژاپنی
0:12

15 - بریوش فرانسوی ساخت پولیش
0:6

16 - بریوش فرانسوی در حال مخلوط کردن خمیر
0:8

17 - بریوش فرانسوی شکل دادن، تصحیح و پخت نان
0:9

18 - بریوش فرانسوی نان تست فرانسوی مورد علاقه من
0:7

19 - رول شام بریوش فرانسوی و ساندویچ ژامبون و پنیر
0:19

20 - Ciabatta درک درصد خمیر
0:4

21 - Ciabatta درست کردن خمیر
0:12

22 - سیاباتا شکل دهید و بپزید
0:14

23 - ساندویچ موزرلا
0:6

24 - پرسش و پاسخ اشتباهات و راه حل های رایج
0:5

200,000
75,000
تومان
اطلاعات کلی دوره
  • سطح آموزشی مقدماتی
  • تعداد درس‌ها24 درس
  • ویدئو آموزشی165 دقیقه
  • مدت زمان آموزش معادل 45 : 3 ساعت
  • تعداد هنرآموز248 نفر
  • کتاب‌های آموزشی0 صفحه
  • ویدیوی کمک آموزشی 0 دقیقه

برچسب

گواهینامه ها
certificate-name
certificate-name

دوره های مرتبط

200,000
75,000
تومان