سایر خدمات
تدریس در کسبوم
جستجو
حساب من
خدمات کسبوم
آمایش سرزمینی
ایده های کسب و کار
نقشه راه مشاغل
آموزشگاه مشاغل
مجله کسب و کار
شرکت های پشتیبان
لینک های مفید
استعلام گواهینامه
سوالات متداول
تدریس در کسبوم
پیشنهاد دوره
تماس با ما
راهنمای سایت
جستجو
خروج
از حساب کاربری خود خارج می شوید؟
1.5
پخت سه نان حجیم
1,809
دوبله اختصاصی کسبوم
کشاورزی؛گیاهی و غذایی
سرفصلها
توضیحات دوره
فایل ها
نظرات کاربران
گروه آموزشی
کشاورزی؛گیاهی و غذایی
کف سرمایه
0 تومان
ریسک
متوسطه
سودآوری
نیروی انسانی
مقیاس
توضیحات دوره آموزشی
پخت نان : نان ساندویچ استاد، سیاباتا و نان شیرینی
ویژگی های دوره
مهارت حرفه ای
زمان یادگیری آزاد
اتاق گفتگو
هزینه معقول
نمایش با موبایل
محتوی ویدویی با کیفیت بالا
دسترسی طولانی مدت به دوره
1.5
(از 0 رای)
محتوی منسجم، روش مند و بدون پراکندگی ارائه شد؟
%32
نظم و ترتیب سرفصل های دوره مناسب بود؟
%32
محتوی ارائه شده در کلاس، دانش و مهارت لازم را در من ایجاد کرد
%36
علاقه مند جهت شرکت در دوره های پیشرفته یا کارکاهی حضوری هستم
%36
میزان تسلط علمی و مهارتی مدرس
%28
فن بیان و شیوه تدریس مدرس
%36
نحوه برخورد (پاسخگویی) مدرس؟
%36
جمیله مظلومی خوب
1404/02/14
خیلی عالی بود
معصومه قلی زاده
1403/11/08
سلام بنده هرچی میزنم ویدیو هردرس را دانلود کنم نمیشه،ویدیو درسها نمیاد ،مشکل چیه؟
ناهیده فراهی بخشایش
1403/10/29
سلام. اصلاً دوره باز نمی شه.😐😐
---
فصل اول
فصل 1
1 - مقدمه ای بر کلاس
0:3
توضیحات
2 - معرفی محصول
0:2
توضیحات
3 - نکته برای بهبود پخت نان
0:4
توضیحات
4 - ابزار مورد نیاز برای کلاس
0:6
توضیحات
5 - درصد خمیر شیرینی و دمای خمیر
0:8
توضیحات
6 - باگل درک مواد تشکیل دهنده و درست کردن خمیر
0:7
توضیحات
7 - پیش شکل باگل و شکل نهایی
0:10
توضیحات
8 - Bagels Proofing Bagels
0:4
توضیحات
9 - Bagels Baking the Bagels
0:7
توضیحات
10 - ساندویچ خامه ای باگل و پنیر سالمون
0:3
توضیحات
11 - نان شیر ژاپنی درک مواد تشکیل دهنده و ساخت تانگ ژونگ
0:5
توضیحات
12 - نان شیر ژاپنی مخلوط کردن و توسعه خمیر
0:8
توضیحات
13 - شکل دادن، تصحیح و پخت نان شیر ژاپنی
0:11
توضیحات
14 - نان شیر ژاپنی ساندویچ تخم مرغ ژاپنی
0:12
توضیحات
15 - بریوش فرانسوی ساخت پولیش
0:6
توضیحات
16 - بریوش فرانسوی در حال مخلوط کردن خمیر
0:8
توضیحات
17 - بریوش فرانسوی شکل دادن، تصحیح و پخت نان
0:9
توضیحات
18 - بریوش فرانسوی نان تست فرانسوی مورد علاقه من
0:7
توضیحات
19 - رول شام بریوش فرانسوی و ساندویچ ژامبون و پنیر
0:19
توضیحات
20 - Ciabatta درک درصد خمیر
0:4
توضیحات
21 - Ciabatta درست کردن خمیر
0:12
توضیحات
22 - سیاباتا شکل دهید و بپزید
0:14
توضیحات
23 - ساندویچ موزرلا
0:6
توضیحات
24 - پرسش و پاسخ اشتباهات و راه حل های رایج
0:5
توضیحات
200,000
75,000
تومان
خرید دوره
اطلاعات کلی دوره
سطح آموزشی
مقدماتی
تعداد درسها
24 درس
ویدئو آموزشی
165 دقیقه
مدت زمان آموزش
معادل 45 : 3 ساعت
تعداد هنرآموز
248 نفر
کتابهای آموزشی
0 صفحه
ویدیوی کمک آموزشی
0 دقیقه
برچسب
گواهینامه ها
دوره های مرتبط
آموزش جامع پخت 8 نوع بامیه و زولبیا
مرضیه افشار
250,000
250,000
تومان
آموزش جامع کیک پزی
مرضیه افشار
450,000
450,000
تومان
پرورش قارچ دکمه ای
جواد مافی مقدم
450,000
450,000
تومان
پخت شیرینی های تر
دوبله اختصاصی کسبوم
400,000
400,000
تومان
خرید دوره
200,000
75,000
تومان
خانه
فروشگاه
پروفایل
مشاوره
خروج از جستجو
جمیله مظلومی خوب
معصومه قلی زاده
ناهیده فراهی بخشایش