• گروه آموزشیکشاورزی؛گیاهی و غذایی
  • کف سرمایه0 تومان
  • ریسکمتوسطه
  • سودآوری
  • نیروی انسانی
  • مقیاس

توضیحات دوره آموزشی

اصول اولیه شیرینی فرانسه

ویژگی های دوره

  • مهارت حرفه ای
  • زمان یادگیری آزاد
  • اتاق گفتگو
  • هزینه معقول
  • نمایش با موبایل
  • محتوی ویدویی با کیفیت بالا
  • دسترسی طولانی مدت به دوره

1.1

(از 0 رای)
%20
%20
%20
%20
%20
%20
%20
---
فصل اول
1 - مقدمه
0:4

2 - Dominiques Journey Beauvais, Boulud, and the Bakery
0:7

3 - مینی مادلین
0:12

4 - پوسته سمور وانیلی پایه تارت میوه ای
0:14

5 - کرم شیرینی پر کننده تارت میوه
0:10

6 - پر کردن تارت میوه سریع مربای توت فرنگی
0:5

7 - ارائه توت فرنگی کلاسیک پایان تارت میوه
0:16

8 - ارائه سیب مدرن پایان ترش میوه
0:13

9 - بیسکویت پایه کیک شکلاتی
0:14

10 - کیک شکلاتی لهجه سوئیسی مینی مرنگ
0:11

11 - موس پر کننده کیک شکلاتی
0:12

12 - مجمع و ارائه کیک شکلاتی
0:21

13 - پوسته شکلاتی با پایه بنبن
0:19

14 - گاناش شکلات تیره و موز پرکننده بابونه
0:19

15 - کروسانت عالی
0:33

16 - مطالعه موردی
0:5

17 - تفکر خلاقانه در مورد شیرینی
0:7

200,000
75,000
تومان
اطلاعات کلی دوره
  • سطح آموزشی مقدماتی
  • تعداد درس‌ها17 درس
  • ویدئو آموزشی225 دقیقه
  • مدت زمان آموزش معادل 45 : 4 ساعت
  • تعداد هنرآموز260 نفر
  • کتاب‌های آموزشی0 صفحه
  • ویدیوی کمک آموزشی 0 دقیقه

برچسب

گواهینامه ها
certificate-name
certificate-name

دوره های مرتبط

200,000
75,000
تومان