آموزش دکور کیک پایه

  • 3669
  • 1
  • 256
3.4 (0)

آموزش کاربردی و عملی کیک پزی اسفنجی (دکور کیک پایه)

  • گواهی نامه پایان دوره کسب بوم
  • گواهی نامه قرارگاه حضرت خدیجه (سلام الله علیها)

ویژگی های دوره

  • مهارت حرفه ای
  • زمان یادگیری آزاد
  • آزمون انلاین
  • اتاق گفتگو
  • دریافت گواهینامه
  • هزینه معقول
  • نمایش با موبایل
  • محتوی ویدویی با کیفیت بالا
  • پشتیبانی آموزشی
  • دسترسی طولانی مدت به دوره

توضیحات دوره آموزشی

کیک ها یکی از خوشمزه ترین شیرینی ها هستند که در طعم ها و انواع مختلفی تهیه می شوند. پخت کیک در خانه حس و حال خاص خود را دارد. اگر به این کار علاقه داشته باشید، قطعا با آماده شدن نتیجه کار نیز احساس خیلی خوبی پیدا خواهید کرد.

پختن کیک در واقع بهانه ‌ای برای در کنار هم بودن است و این بهانه تنها مختص به روز تولد نیست. بلکه در مناسبت های مختلف می توان با پختن یک کیک لذت این با هم بودن را دوچندان کرد. با کسب بوم همراه باشید تا بیشتر با هنرکیک پزی و این دوره آموزشی آشنا شویم.

کیک ها

کیک از زمان مصریان باستان وجود داشته اند. در آن زمان کیک ها اساسا نان بوده و تخم مرغ ، که روغن و عسل به آن اضافه می شد. خواستگاه کیک ها امروزی اروپاست که طی قرن های 18 و 19 روی صحنه آمدند. به طور کلی 2 نوع کیک اسفنجی (غیر چرب) و کره ای ( چرب) وجود دارد. که در مدل های مختلفی تهیه می شوند.

کیک های اسفنجی نوعی کیک با بافت ابری هستند که با استفاده از خاصیت کف کنندگی تخم مرغ، تهیه می شوند. مهم ‌ترین مزیت کیک های اسفنجی عدم استفاده از هر گونه چربی در آن است که باعث می‌شود تا نسبت به دیگر کیک‌ها به راحتی با انواع کرم ها تزیین شود. همچنین به دلیل استفاده نکردن از مواد لبنی مثل شیر و... ماندگاری بیش‌تری دارند.

پخت کیک یکی از خوشمزه ترین و زیبا ترین فعالیت هایی است که می توان در خانه تجربه کرد. پخت کیک در خانه بسیار ساده است فقط کافی است کمی ذوق و سلیقه به خرج دهید تا بتوانید یک کیک عالی و خوشمزه تهیه کنید. در این دوره آموزشی با نحوه پختن کیک اسفنجی شکلاتی و وانیلی و همچنین تکنیک های کاربردی برای دکور کیک شنا خواهید شد.

 

ابزار های  کیک پزی

استفاده از ابزارهای مناسب یکی از عوامل تاثیر گذار در پختن یک کیک حرفه ای است. عدم استفاده از ابزار مناسب باعث می شود در پایان کار به نتیجه مطلوب نرسید. در ادامه با کسب بوم همراه باشید تا با مهمترین ابزار ها پخت کیک آشنا شوید.

برخی از ابزار ها ی مناسب برای پخت کیک : قالب ، کاغذ روغنی ، صفحه خنک کننده ، صفحه گردان ، اره برش زن ، لیسک ، پالت ، کاردک ، پلکسی ، قیف ، وردنه و...

در دوره آموزش دکور کیک به صورت کامل با ابزارها و مواد اولیه لازم برای پخت کیک های اسفنجی آشنا خواهید شد.

 

تکنیک های کیک پزی

این روزها زیبایی کیک ها نیز به اندازه طعم آن برای افراد اهمیت خاصی دارد. تا جایی که می‌توان گفت زیباترین و خلاقانه ‌ترین طرح‌های کیک، بیشتر از خوشمزه ‌ترین کیک ها برای مناسبت های مختلف طرفدار دارد. این موضوع باعث شده تا قنادان و تولید کنند گان کیک و شیرینی، از تکنیک های و روش های مختلفی برای جذب افراد و افزایش فروش کیک های خود استفاده کنند.در این قسمت با برخی از مهمترین این تکنیک ها آشنا خواهید شد.

 

فیلینگ گذاری

فیلینگ گذاری یا خامه کشی روشی است که در آن به کمک خامه‌هایی که فرم مخصوص گرفته اند، اقدام به پر کردن لایه‌ها و همچنین مسطح  نمودن کیک می‌کنند. وقتی یک قناد از این کلمه فیلینگ گذاری استفاده می کند، منظور او پر کردن لایه های کیک و خامه کشی بین آن است. برای خامه کشی کردن کیک، می‌توان کیک را به لایه‌هایی برش داد و در میان آن‌ها خامه قرار داد.

 

گاناش کشی

کیک های اسفنجی را می توان با گاناش روکش و لایه بندی نمود . گاناشی که بین لایه های کیک کار شده آن را خوشمزه و خوش طعم می کند و همچنین باعث می شود کیک لایه بندی بهتر و منظم تر داشته باشد. برای پنکیک ، رویه کرپ ها ، رافل و دسرهای مختلف نیز می توان از گاناش استفاده کرد. گاناش را می توان به صورت رقیق یا غلیظ تهیه کرد هر میزان غلظت از گاناش کاربرد مشخصی دارد.

 

فوندانت

فوندانت یکی از موادی است که با کمک آن می‌توان بهترین و زیباترین طرح و رنگ ها را روی کیک ایجاد کرد. فوندانت یک خمیر نرم و یکدست است که باعث می شود طرح‌های دلخواه را روی کیک ایجاد کرد. این خمیر نرم، به دلیل داشتن خاصیت رنگ‌ پذیری و فرم‌ گیری ، به‌عنوان یک روکش برای کیک مورد استفاده قرار می‌گیرد و یک راه حل مناسب برای ایجاد طرح دلخواه روی کیک هایی است که به منظور مناسب های مختلف می پزید.

در دوره آموزش آموزش دکور کیک با نحوه فیلینگ گذاری ، گاناش کشی ، تهیه فوندانت دست ساز و فوندانت کشی به طور کامل آشنا خواهید شد.

 

دوره آموزش کیک پزی اسفنجی

مدرس این دوره آموزشی خانم اسماء حامدی فر می باشد که با داشتن سابقه طولانی در کیک پزی تمام نکات عملی و کاربردی لازم برای پخت و دکور کیک را به بهترین شیوه آموزش داده است. مدت زمان دوره آموزش پخت شیرینی سنتی 1 ساعت و 30 دقیقه می باشد که در 7 جلسه تهیه و تدوین شده است . در این دوره با پخت کیک اسفنجی شکلاتی و وانیلی و همچنین نحوه فیلینگ گذاری ، گاناش کشی ،تهیه فوندانت دست ساز و فوندانت کشی آشنا خواهید شد. شما با گذراندن این دوره از کسب بوم قادر خواهید بود در یک کارگاه قنادی مشغول به کار شده یا خود در خانه اشتغال زایی کنید.

 

از مهمترین ویژگی های دوره آموزش دکور کیک پایه می توان به دارابودن ویدئو های کمک آموزشی ، کتاب آموزشی ، گواهینامه معتبر پایان دوره و پشتیبانی آنلاین 30 روزه توسط خانم حامدی فر مدرس دوره اشاره کرد.

 

این دوره آموزشی مناسب چه کسانی است؟

  • کسانی که به دنبال یادگیری کیک پزی و تکنیک های آن هستند.
  • کسانی که می خواهند مهارت کیک پزی خود را افزایش داده و دانش خود را به روز کنند.
  • خانم‌های خانه داری که به دنبال یک راه برای لذت بردن از کنار هم بودن خانواده اند.
این دوره آموزشی، شامل وبینارهای آموزشی و رفع اشکال به صورت ماهانه با حضور مدرس دوره می باشد تا مطالب آموزشی بیشتری در این خصوص ارائه گردد. شرکت در وبینارهای آینده این دوره آموزشی برای مهارت آموزانی که دوره را خریداری کرده اند، رایگان می باشد

مدت دوره ضبط

90 دقیقه

کتاب آموزشی

612 صفحه

ویدیو کمک آموزشی

37 دقیقه

پشتیبانی آنلاین مدرس

30 روز

معرفی دوره آموزشی کیک پزی - دکور کیک پایه

شناخت ابزار مورد نیاز کیک پزی به همراه مواد اولیه کیک وانیلی و شکلاتی

آماده سازی مواد اولیه جهت پخت کیک اسفنجی شکلاتی و وانیلی

آموزش فرآیند کامل تهیه خامه کیک و خامه کشی دور کیک

آموزش اصولی گاناش کشی کیک

آموزش کامل تهیه فوندانت دست ساز به همراه مواد مورد نیاز فوندانت

آموزش کامل فوندانت کشی رو کیک

آموزش تهیه تاپر عروسکی و همچنین تزئین کیک

نمونه سوال آزمون رشته کیک ساز
نمونه سوال آزمون رشته کیک ساز
نمونه سوال آزمون رشته کیک ساز ترساز
نمونه سوال آزمون رشته کیک ساز ترساز - سری دوم
نمونه سوال آزمون رشته کیک ساز ترساز - سری دوم
نمونه سوال آزمون رشته کیک ساز ترساز - سری دوم
نمونه سوال آزمون رشته کیک ساز ترساز - سری سوم
نمونه سوال آزمون رشته کیک ساز ترساز - سری سوم
نمونه سوال آزمون رشته کیک ساز ترساز - سری سوم
نمونه سوال آزمون رشته کیک ساز ترساز - سری چهارم
نمونه سوال آزمون رشته کیک ساز ترساز - سری چهارم
نمونه سوال آزمون رشته کیک ساز ترساز - سری چهارم
نمونه سوال آزمون رشته کیک ساز ترساز - سری پنجم
نمونه سوال آزمون رشته کیک ساز ترساز - سری پنجم
نمونه سوال آزمون رشته کیک ساز ترساز - سری پنجم
نمونه سوال آزمون رشته کیک ساز ترساز - سری ششم
نمونه سوال آزمون رشته کیک ساز ترساز - سری ششم
نمونه سوال آزمون رشته کیک ساز ترساز - سری ششم
نمونه سوال آزمون رشته کیک ساز ترساز - سری هفتم
نمونه سوال آزمون رشته کیک ساز ترساز - سری هفتم
نمونه سوال آزمون رشته کیک ساز ترساز - سری هفتم
آموزش پخت کیک اسفنجی
آموزش پخت کیک اسفنجی
آموزش پخت کیک افنجی (spong)
آموزش پخت کیک شکلاتی
آموزش پخت کیک شکلاتی
آموزش پخت کیک شکلاتی
آموزش پخت کیک توت فرنگی
آموزش پخت کیک توت فرنگی
آموزش پخت کیک توت فرنگی
آموزش پخت کیک اسفنجی
آموزش پخت کیک اسفنجی
آموزش پخت کیک اسفنجی
آموزش کیک پزی
آموزش کیک پزی
کتاب الکترونیکی آموزش کیک پزی - 40 صفحه
آموزش شیرینی، کیک و مربا
آموزش شیرینی، کیک و مربا
آموزش شیرینی، کیک و مربا - 532 صفحه
دستور پخت کیک اسفنجی
دستور پخت کیک اسفنجی
دستور پخت کیک اسفنجی
بعد از ثبت نام در دوره می توانید نظر خود را ارسال نمائید
سیده ام البنین جعفری پور
فاطمه فرخ
مریم حیدری
زهرا رضایی
رضا سراج زاده
هاجر علی پور
لیلا شیخ
زهرا قهری ایگدلو
طیبه عباسی
سیده فاطمه زهرا حسینی
اطلاعات کلی دوره
  • گروه آموزشیقنادی و شیرینی پزی
  • کف سرمایه1,000,000 تومان
  • ریسکپایین
  • سودآوریکوتاه مدت
  • نیروی انسانی1 نفر
  • مقیاسخانگی
گواهینامه ها