3.2

    آموزش دکور کیک پایه

    • 1,034
    • گروه آموزشیکشاورزی؛گیاهی و غذایی
    • کف سرمایه1,000,000 تومان
    • ریسکپایین
    • سودآوریکوتاه مدت
    • نیروی انسانی1 نفر
    • مقیاسخانگی

    توضیحات دوره آموزشی

    آموزش کاربردی و عملی کیک پزی اسفنجی (دکور کیک پایه)

    ویژگی های دوره

    • مهارت حرفه ای
    • زمان یادگیری آزاد
    • اتاق گفتگو
    • هزینه معقول
    • نمایش با موبایل
    • محتوی ویدویی با کیفیت بالا
    • دسترسی طولانی مدت به دوره
    نمونه سوال آزمون رشته کیک ساز
    نمونه سوال آزمون رشته کیک ساز
    نمونه سوال آزمون رشته کیک ساز ترساز
    نمونه سوال آزمون رشته کیک ساز ترساز - سری دوم
    نمونه سوال آزمون رشته کیک ساز ترساز - سری دوم
    نمونه سوال آزمون رشته کیک ساز ترساز - سری دوم
    نمونه سوال آزمون رشته کیک ساز ترساز - سری سوم
    نمونه سوال آزمون رشته کیک ساز ترساز - سری سوم
    نمونه سوال آزمون رشته کیک ساز ترساز - سری سوم
    نمونه سوال آزمون رشته کیک ساز ترساز - سری چهارم
    نمونه سوال آزمون رشته کیک ساز ترساز - سری چهارم
    نمونه سوال آزمون رشته کیک ساز ترساز - سری چهارم
    نمونه سوال آزمون رشته کیک ساز ترساز - سری پنجم
    نمونه سوال آزمون رشته کیک ساز ترساز - سری پنجم
    نمونه سوال آزمون رشته کیک ساز ترساز - سری پنجم
    نمونه سوال آزمون رشته کیک ساز ترساز - سری ششم
    نمونه سوال آزمون رشته کیک ساز ترساز - سری ششم
    نمونه سوال آزمون رشته کیک ساز ترساز - سری ششم
    نمونه سوال آزمون رشته کیک ساز ترساز - سری هفتم
    نمونه سوال آزمون رشته کیک ساز ترساز - سری هفتم
    نمونه سوال آزمون رشته کیک ساز ترساز - سری هفتم
    آموزش پخت کیک اسفنجی
    آموزش پخت کیک اسفنجی
    آموزش پخت کیک افنجی (spong)
    آموزش پخت کیک شکلاتی
    آموزش پخت کیک شکلاتی
    آموزش پخت کیک شکلاتی
    آموزش پخت کیک توت فرنگی
    آموزش پخت کیک توت فرنگی
    آموزش پخت کیک توت فرنگی
    آموزش پخت کیک اسفنجی
    آموزش پخت کیک اسفنجی
    آموزش پخت کیک اسفنجی
    آموزش کیک پزی
    آموزش کیک پزی
    کتاب الکترونیکی آموزش کیک پزی - 40 صفحه
    آموزش شیرینی، کیک و مربا
    آموزش شیرینی، کیک و مربا
    آموزش شیرینی، کیک و مربا - 532 صفحه
    دستور پخت کیک اسفنجی
    دستور پخت کیک اسفنجی
    دستور پخت کیک اسفنجی

    3.2

    (از 0 رای)
    %67.6
    %66.5
    %61.1
    %64.2
    %66.1
    %67.3
    %63.4
    ---
    فصل اول
    0 - معرفی دوره
    :2

    معرفی دوره آموزشی کیک پزی - دکور کیک پایه

    1 - شناخت ابزار و مواد اولیه
    :3

    شناخت ابزار مورد نیاز کیک پزی به همراه مواد اولیه کیک وانیلی و شکلاتی

    2 - پخت کیک اسفنجی شکلاتی و وانیلی
    :12

    آماده سازی مواد اولیه جهت پخت کیک اسفنجی شکلاتی و وانیلی

    3 - فیلینگ گذاری (خامه کشی)
    :15

    آموزش فرآیند کامل تهیه خامه کیک و خامه کشی دور کیک

    4 - گاناش کشی
    :24

    آموزش اصولی گاناش کشی کیک

    5 - تهیه فوندانت دست ساز
    :13

    آموزش کامل تهیه فوندانت دست ساز به همراه مواد مورد نیاز فوندانت

    6 - فوندانت کشی
    :14

    آموزش کامل فوندانت کشی رو کیک

    7 - تزئین کیک - تاپر عروسکی
    :10

    آموزش تهیه تاپر عروسکی و همچنین تزئین کیک

    100,000
    تومان
    100%
    اطلاعات کلی دوره
    • سطح آموزشی مقدماتی
    • تعداد درس‌ها8 درس
    • ویدئو آموزشی90 دقیقه
    • مدت زمان آموزش معادل 31 : 23 ساعت
    • تعداد هنرآموز265 نفر
    • کتاب‌های آموزشی612 صفحه
    • ویدیوی کمک آموزشی 37 دقیقه
    گواهینامه ها
    certificate-name
    certificate-name

    دوره های مرتبط

    100,000
    تومان