هنر تصویرسازی
به هنر برقراری ارتباط بین تصویر و داستان، تصویرسازی گفته میشود. مهمترین نکته در جمله قبل، داستان است. در واقع میتوان این طور گفت که محوریت اصلی هنر تصویرسازی، «داستان» محسوب میشود.
به نوعی این طور میتوان گفت که یک هنرمند تصویرساز باید بتواند با در اختیار داشتن یک متن، موضوع یا داستان، کارکترها و فضا را به نوعی طراحی کند که احساس مطلب را به مخاطب القا کنند. این جا همان جایی است که تفاوت نقاشی و تصویرسازی مطرح میشود. اگر طراحی شما نتواند داستانی را ارائه کند، یک اثر هنری محسوب میشود اما یک تصویرسازی نه!
در واقع مسئولیت اصلی تصویر سازی انتقال احساس موضوع به مخاطب است. به جرات میتوان گفت که مهمترین نکته در کار یک تصویرساز، در کنار داستان، خلاقیت و قدرت خیالپردازی است.
یک تصویرساز باید بتواند داستان و موضوع مدنظر را ابتدا در ذهن خودش به تصویر بکشد؛ این تنها حالتی است که میتواند ایده و احساس داستان را پیاده کند و به مخاطب نمایش دهد.
با این تفاسیر خیلی دور از ذهن نخواهد بود اگر بگوییم که توانایی طراحی ویژگی است که میتواند کار یک تصویرساز را زیباتر و حرفهایتر کند.
تصویرسازی یک هنر بیانتها بوده که وسعت آن به آن تخیل شما گسترده است. اگر به دنبال هنری هستید که به شما امکان خلق هر ایدهای را بدهد، بدون شک تصویرسازی همان چیزی است که به آن احتیاج دارید.
سرفصل های دوره:
- تکنیکهای شخصیت سازی
- فضا سازی و ترکیببندی
- آشنایی با فریم بندی
- آشنایی با پالت رنگی
- بستن استوری برای کتاب و مجلات
- آموزش تکنیک
دوره آنلاین آموزش مبانی تصویر سازی و هنر تصویرگری
در 3 جلسه 1.5 ساعته عملی و کاربردی به صورت آنلاین برگزار می گردد.
زمان جلسات: چهارشنبه های هر هفته از ساعت 17 الی 19 می باشد.
دقت داشته باشید زمان شروع کلاس ها بعد از تکمیل ظرفیت دوره اطلاع رسانی و شروع می شود.
بعد از ثبت نام در دوره می توانید نظر خود را ارسال نمائید