تولید میوه خشک یکی از کسبوکارهای پرسود و پرطرفدار در دنیا است. صنعت تولید میوه خشک قدمتی در حدود ۳۷۰۰ سال در کشورهای خاورمیانه مانند ایران، عراق، ترکیه و سوریه و همینطور کشور مصر دارد. خشککردن میوه از راههای پیشگیری از فساد میوه است که باعث ماندگاری بالای آن میشود. این روش همچنین حجم میوه را کاهش میدهد و از هزینههای حملونقل، نگهداری و بستهبندی میکاهد.
تهیه چیپس میوه توجیه اقتصادی بالایی دارد و دلیل آن میزان درخواست بالای مشتریان ایرانی است. چنانکه بخشی از بازار میوه خشک ایران به محصولات وارداتی تعلق یافته است و با تولید این محصول میتوان واردات این محصول را کاهش داد. از سوی دیگر برای صادرات میوه خشک نیز فرصتهای اقتصادی بسیاری وجود دارد که بسیار سودآور هستند.
تولید میوه خشک در ایران به دو صورت تولید خشکبار سنتی و تولید چیپس میوههای فصول مختلف انجام میگیرد. در بخش خشکبار سنتی محصولاتی چون انجیر، قیسی، توت، انواع آلوی خشک، کشمش و مویز تولید میشود؛ و در بخش چیپس میوههای فصول، آلو شابلون، هلو، شلیل، توت فرنگی، سیب، موز، انبه، خرمالو، آناناس و کیوی به صورت اسلایس یا حلقهای برش داده و خشک میشوند.
تولید پودر میوه خشک یکی دیگر از ظرفیتهای بازار میوه خشک است. در این بخش، میوههای تازه، ابتدا خشک میشوند و سپس به شکل پودر در میآیند. از پودر به دستآمده برای تولید محصولاتی چون: پودر میوه خشک، دمنوشهای میوهای، شکلاتهایی با طعم میوه و چای با طعم میوه استفاده میشود.
با شرکت در این وبینار آموزشی، میتوانید قدمهای خود را به سمت راهاندازی کسبوکار تولید میوه خشک با اطمینان بیشتری بردارید. کسبوکار تولید میوه خشک یکی از موارد کارآفرینی مناسب برای بازنشستگان و عموم افرادی است که علاقمند به راهاندازی کسبوکاری سودآور هستند. برای آشنایی بیشتر با انواع کسبوکارهای تولیدی و مشاغل خانگی میتوانید.
بعد از ثبت نام در دوره می توانید نظر خود را ارسال نمائید